0725894642
Boven € 50 = geen verzendkosten
0 producten - € 0,00

Uit voorzorg voor Corona sluiten wij voorlopig de "Stenen" winkel. 

Onze webwinkel blijft gewoon open.

 

Winkelopeningstijden:
Woensdag tm Zaterdag

van 12.00 tm 17.00 uur.

Webwinkel elke dag open!

Filteren

Momenteel zoekt u op:

 1. Merk of Designer: Librero Filter verwijderen
 2. Toepassing: Haakboeken Filter verwijderen
 3. Taal: Nederlands Filter verwijderen
Prijs
-
Collectie
 1. Interieur (1)
 2. Accessoires (1)
 3. Techniek (1)
 4. Granny Squares (2)

Boeken

Uitverkoop, supersale en kadobonnen tellen niet mee voor portovrij verzenden boven € 50.

per pagina

5 artikel(en)

 1. € 9,95

  door Tracey Todhunter.

  Dit boek bevat een zeer uitgebreide stekengids met stap-voor-stapinstructies voor 200 stekenpatronen, van schelpen, clusters en pieksteken tot kant-en netpatronen en Tunische haaksteken.
  Dit boek is bedoeld als uitnodiging om de mogelijkheden van het haken te verkennen maar ook om de basistechnieken onder de knie te
  krijgen. Kortom, dit boek biedt alle informatie voor zowel beginners en gevorderden om met een haaknaald en garen aan de slag te gaan en zelf creatieve ontwerpen te maken.

   

 2. € 7,95
  Geen tijd om te haken? Het gaat sneller dan je denkt! In dit boek vind je een collectie snelle en creatieve haakprojecten. Deze kleine kunstwerkjes maak je zelf in slechts een halfuur tijd! Met uitleg van alle technieken, ruim zestig leuke projecten, van origineel speelgoed tot praktische accessoires en projecten om nieuwe steken en technieken te leren.
 3. € 7,95
  Een prachtig geïllustreerd overzicht van alle basissteken en technieken die u nodig hebt voor het haken van granny squares in heerlijke en inspirerende kleurencombinaties. Met 100 originele ontwerpen en een aantal prachtige randen om uit te kiezen, raakt u al snel geïnspireerd. Dit boek bevat geschreven patronen en overzichtelijke tekeningen, gedetailleerde informatie over de benodigde hoeveelheid garen en verschillende toepassingen voor de squares.
 4. € 9,95
  Dit boek bevat een collectie haakprojecten die qua sfeer doen denken aan de vrolijke hippietijd uit de jaren zestig en zeventig. In elk project speelt kleur een belangrijke rol, waarmee u huis en garderobe een fris en nieuw accent kunt geven. Marinke Slump heeft voor dit boek samengewerkt met een team van enthousiaste haaksters en zo ontstond er een regenboog aan hippie-chic haakwerk.
 5. € 9,95

  Sommige gehaakte blokken zijn echte klassiekers;

  door hun tijdloze ontwerp zijn ze echt favorieten in de haakwereld geworden.

  In deze prachtige gefotografeerde collectie heeft ontwerpster en docente Sarah Hazell de mooiste patronen voor gehaakte granny squares verzameld, inclusief 5 inspirerende prachtige projecten.

  Bij elk gehaakt blok staat het niveau vermeld en elk ontwerp is voorzien van geschreven instructies én schematische tekeningen.

  Bij het zien van de prachtige kleuren en mooie garens weten ervaren hakers en haaksters weer waarom zo ooit gevallen zijn voor de granny square!

  Voor beginners kan elk blok de start zijn van een mooie hobby!

per pagina

5 artikel(en)