0725894642
Boven € 50 = geen verzendkosten
0 producten - € 0,00

Winkelopeningstijden:
in Juli en Augustus:
Alléén vrijdag en zaterdag geopend! 
van 12.00 tm 17.00

Webwinkel elke dag open!

Filteren
Prijs
-
Merk of Designer
 1. Alice Starmore (4)
 2. Arne en Carlos (1)
 3. Carla Meijsen (1)
 4. Christel krukkert (5)
 5. Filati (2)
 6. Forte (2)
 7. Kim Hargreaves (4)
 8. Klømpelømpe (1)
 9. Librero (8)
 10. Marie Wallin (4)
 11. Rowan (13)
 12. Scheepjes (11)
 13. Wol & Co (5)
 14. Zij maakt het (7)
Collectie
 1. Dames kleding (23)
 2. Heren kleding (1)
 3. Gezin (1)
 4. paas (1)
 5. Mutsen en Handschoenen (1)
 6. Interieur (1)
 7. Accessoires (1)
 8. Kant (1)
 9. Kerst (2)
 10. Speelgoed (2)
 11. Versiering (4)
 12. Knuffels en dieren (10)
 13. Techniek (8)
 14. Fair-Isle/ Noors (3)
 15. Granny Squares (1)
Toepassing
 1. Techniek (4)
 2. Combi boeken (breien en haken) (8)
 3. Breiboeken (47)
 4. Haakboeken (16)
Taal
 1. Nederlands (48)
 2. Engels (27)

Boeken

Uitverkoop, supersale en kadobonnen tellen niet mee voor portovrij verzenden boven € 50.

per pagina

Artikelen 21 tot 30 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. € 8,95
  Samenvatting
  Vol trots presenteert Scheepjes YARN bookazine 8 Tea Room! Dit halfjaarlijkse magazine zit boordevol stijlvolle patronen om te maken en te verzamelen. De patronen zijn heel divers en de projecten zijn betaalbaar om te maken.  Het thema van de gloednieuwe YARN Bookazine is Tea Room. We vonden inspiratie in de smaak, kleuren en herkomst van vier theesoorten, met als resultaat 16 brei- en haakpatronen voor kledingitems, dekens, shawls en accessorires. English Tea met zijn rijke tradities; Oolong, elegant en verfijnd zoals Azië; Gember en Saffraan met hun Oosterse pit en Matcha als hipste nieuwkomer.
   
   
 2. Werkdraad 4
  Nieuw
  € 6,50

  Naast de Draad! boeken heeft Wol & Co nu ook bondige magazines gemaakt: Werkdraad. Elke Werkdraad, er zijn er nu 4, behandelt een specifiek breithema. Ze hebben deze magazines gemaakt met het idee breikennis op een betaalbare manier beschikbaar te maken voor beginnende en gevorderde breiers. Beginnende breiers kunnen makkelijk starten met breien met Werkdraad 1 en daarna verder gaan met de Werkdraden 2 t/m 4. Voor de gevorderde breier zijn de Werkdraden 2, 3 en 4 een handig naslagwerk. Werkdraad 4 behandelt allerlei opzetten en afkantingen: stevig, elastisch, decoratief, meerkleurig en meer. De Kitchener stitch wordt duidelijk uitgelegd. Zowel bij opzetten als afkanten geven we tips en trucs om het mooi en praktisch te maken. 

  Bestel ook de andere nummers, U vindt ze hier:

  Werkdraad 1

  Werkdraad 2

  Werkdraad 3

  Werkdraad 4

 3. € 6,50

  Naast de Draad! boeken heeft Wol & Co nu ook bondige magazines gemaakt: Werkdraad. Elke Werkdraad, er zijn er nu 4, behandelt een specifiek breithema. Ze hebben deze magazines gemaakt met het idee breikennis op een betaalbare manier beschikbaar te maken voor beginnende en gevorderde breiers. Beginnende breiers kunnen makkelijk starten met breien met Werkdraad 1 en daarna verder gaan met de Werkdraden 2 t/m 4. Voor de gevorderde breier zijn de Werkdraden 2, 3 en 4 een handig naslagwerk. Werkdraad 3 legt de meest praktische meerderingen en minderingen uit. We vertellen hoe je ze maakt, waarom je welke soort kiest, waar je ze gebruikt en hoe je de aanwijzingen in patronen leest. In het hoofdstuk vormgeven geven we een aantal basisrecepten voor bijvoorbeeld een ronde teen of de top van een muts. Achterin vind je een handige lijst met afkortingen en hun betekenis.

  Bestel ook de andere nummers, U vindt ze hier:

  Werkdraad 1

  Werkdraad 2

  Werkdraad 3

  Werkdraad 4

 4. € 5,50

  Naast de Draad! boeken heeft Wol & Co nu ook bondige magazines gemaakt: Werkdraad. Elke Werkdraad, er zijn er nu 4, behandelt een specifiek breithema. Ze hebben deze magazines gemaakt met het idee breikennis op een betaalbare manier beschikbaar te maken voor beginnende en gevorderde breiers. Beginnende breiers kunnen makkelijk starten met breien met Werkdraad 1 en daarna verder gaan met de Werkdraden 2 t/m 4. Voor de gevorderde breier zijn de Werkdraden 2, 3 en 4 een handig naslagwerk. Werkdraad 2 rondbreien leert je alle manieren van rondbreien: met één of twee rondbreinaalden, met sokkennaalden, met de magic loop-methode, twee tegelijk met de magic loop-methode. Verder behandelt deze Werkdraad strepen in het rond en hoe het stapje weg te werken. 
  Bestel ook de andere nummers, U vindt ze hier:

  Werkdraad 1

  Werkdraad 2

  Werkdraad 3

  Werkdraad 4

 5. € 4,50

  Naast de Draad! boeken heeft Wol & Co nu ook bondige magazines gemaakt: Werkdraad. Elke Werkdraad, er zijn er nu 4, behandelt een specifiek breithema. Ze hebben deze magazines gemaakt met het idee breikennis op een betaalbare manier beschikbaar te maken voor beginnende en gevorderde breiers. Beginnende breiers kunnen makkelijk starten met breien met Werkdraad 1 en daarna verder gaan met de Werkdraden 2 t/m 4. Voor de gevorderde breier zijn de Werkdraden 2, 3 en 4 een handig naslagwerk. Werkdraad 1 leer breien: een korte, duidelijke uitleg van de basisbeginselen van het breien. Voorzien van veel foto's, en geschreven in heldere taal. Opzetten, recht en averecht breien en afkanten komen aan bod. Maar ook meerderen en minderen.

  Bestel ook de andere nummers, U vindt ze hier:

  Werkdraad 1

  Werkdraad 2

  Werkdraad 3

  Werkdraad 4

 6. € 27,50
  Rowan hardcover 40 beste patronen van de afgelopen tijd
 7. € 9,95
  auteur : Rina Soffers uitgever Forte paperback 48 pagina.s
 8. € 12,95
  Auteur Christel Krukkert uitgever Forte creatief paperback 64 pagina's Nederlands
 9. € 14,95
  auteur: marike en Marleen uitgever Forte/ de wolfabriek 64 pagina's paperback
 10. € 9,95
  Een boek vol kleurrijke en vrolijke granny square projecten! Sjaals, tasjes, kussens, spreien, mutsjes en hoesjes; met granny squares maak je ze allemaal. Natuurlijk wordt de techniek van het granny-squarehaken eerst helder en uitgebreid uitgelegd. Het is niet moeilijk, probeer maar eens zo'n vierkantje te haken. Als je het eenmaal onder de knie hebt, houdt niets je meer tegen om alle hippe projecten uit dit vrolijke boek te haken.

per pagina

Artikelen 21 tot 30 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5