0725894642
Boven € 50 = geen verzendkosten
0 producten - € 0,00

Winkelopeningstijden:
Woensdag tm Zaterdag

van 12.00 tm 17.00 uur.

Webwinkel elke dag open!

Filteren

Momenteel zoekt u op:

 1. Taal: Nederlands Filter verwijderen
Prijs
-
Merk of Designer
 1. Arne en Carlos (2)
 2. Carla Meijsen (1)
 3. Christel krukkert (2)
 4. Forte (3)
 5. Librero (11)
 6. Scheepjes (10)
 7. Wol & Co (1)
 8. Zij maakt het (8)
Collectie
 1. Accessoires (1)
 2. Fair-Isle/ Noors (2)
 3. Granny Squares (2)
 4. Heren kleding (2)
 5. Interieur (1)
 6. Kerst (1)
 7. Knuffels en dieren (10)
 8. Mutsen en Handschoenen (1)
 9. Speelgoed (1)
 10. Techniek (6)
 11. Versiering (4)
Toepassing
 1. Combi boeken (breien en haken) (7)
 2. Breiboeken (20)
 3. Haakboeken (13)

Boeken

Uitverkoop, supersale en kadobonnen tellen niet mee voor portovrij verzenden boven € 50.

per pagina

Artikelen 21 tot 30 van 40 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. € 5,10
  Zij maakt het, Annita Wilschut paperback 16 pagina's Nederlands
 2. € 6,10
  Zij maakt het, Annita Wilschut paperback 32 pagina's Nederlands
 3. € 3,10
  Zij maakt het, Annita Wilschut paperback 16 pagina's Nederlands incl truitje voor Vera
 4. € 9,95

  Sommige gehaakte blokken zijn echte klassiekers;

  door hun tijdloze ontwerp zijn ze echt favorieten in de haakwereld geworden.

  In deze prachtige gefotografeerde collectie heeft ontwerpster en docente Sarah Hazell de mooiste patronen voor gehaakte granny squares verzameld, inclusief 5 inspirerende prachtige projecten.

  Bij elk gehaakt blok staat het niveau vermeld en elk ontwerp is voorzien van geschreven instructies én schematische tekeningen.

  Bij het zien van de prachtige kleuren en mooie garens weten ervaren hakers en haaksters weer waarom zo ooit gevallen zijn voor de granny square!

  Voor beginners kan elk blok de start zijn van een mooie hobby!

 5. € 17,95
  Dit boek bevat allerlei ideeën voor gehaakte accessoires voor de kinderkamer: van knuffels, kussens, rammelaars en speeldoosjes tot hele vloerkleden. De projecten zijn gerangschikt naar thema. In het hoofdstuk 'Rustic Nature' staan op de natuur geïnspireerde accessoires centraal, zoals een gehaakte hertenkop, een rammelaar en een paar grappige hazen-opbergmanden. Verder beschrijft het boek haakprojecten voor een pastelkleurige meisjeskamer, een jongenskamer in stoer grijs en een kamer waarin de hoofdkleur groen is. De haaktechnieken worden in een apart hoofdstuk uitgelegd, met duidelijk illustraties. Bij elk project wordt aangegeven wat de moeilijkheidsgraad is. Ook wordt in ieder hoofdstuk vermeld waar de meubels en het decoratiemateriaal op de foto's te koop zijn. (Informatie die hoogstwaarschijnlijk snel verouderd zal zijn.) De auteur heeft een eigen blog over haken (Draad en praat), waarop haar haakpatronen ook los te koop zijn. De ontwerpen zijn trendy en eenvoudig en zullen als cadeautje vooral gewaardeerd worden door jongere kinderen.
 6. € 14,95

  Anna’s liefde voor breien is terug te zien in de veertien sierlijke en hedendaagse ontwerpen van mutsen en baretten in het boek ‘Verslingerd aan breien’.

  Haar ervaring met het geven van breicursussen en tekenlessen is ten goede gekomen bij het ontwerpen en schrijven van de patronen.

  Met een grote bijdrage van haar kinderen is dit boek tot stand gekomen. De geestige foto´s, met een ‘goedgemutste’ Anna in de hoofdrol, zorgen ervoor dat dit boek een ‘must’ is om aan je collectie breiboeken toe te voegen!

   

  14 geweldige baretten staan in dit boek. 

 7. € 7,95
  Scheepjes
 8. € 19,95

  In het breiboek Vogels breien met Arne & Carlos staan 55 breipatronen om grappige amigurumi-vogels en bijbehorende accessoires te breien. De mooie kleuren en patronen van de vogels in hun eigen tuin inspireerde dit Noorse breiduo tot het maken van deze amigurumi's. De breipatronen zijn duidelijk en overzichtelijk beschreven met geïllustreerde breischema's, zodat de breiprojecten voor elk niveau geschikt zijn. Bovendien bevat dit boek veel mooie sfeerfoto's vol ideeën om de vogeltjes een leuke plek te geven in huis.

  Bekijk VIDEO

   

 9. € 7,95

  Scheepjes Bookazine Yarn 3 - The Tropical Issue. Scheepjes luidt de zomer in met een stijlvolle nieuwe editie van Scheepjes' bookazine YARN. Boordevol tropische inspiratie, prachtige patronen geïnspireerd op de natuur in al haar kleurenpracht!

  Aan de hand van 4 thema's Plant House - Exotic Fruits - Birds of Paradise - Cocktail Hour zijn 15 creaties gemaakt van Scheepjes garens en Tissu de Marie stoffen uiteengezet. Kleding, accessoires en interieurprojecten die zowel gehaakt, gebreid, geborduurd als genaaid zijn passeren de revue. Daarnaast is er net als in de voorgaande editie ruimte voor inspirerende kunstenaars, speciale aandacht voor één van de Scheepjes Bloggers én een interessant artikel over een onmisbare handwerk-assistent

 10. € 24,95

   

  In alweer het derde deel van de Draad! serie gaat het over breien & kleur. Hoe werk je nou eigenlijk met kleur? De basis is de bekende kleurenleer van Johannes Itten. Daarna legt Draad! 3 je stap voor stap uit hoe je de kleurentheorie kunt toepassen in de praktijk. 

  Na twee hoofdstukken over de kleurenleer volgen hoofdstukken met breitechnieken die zich goed lenen voor het werken met kleur: afgehaalde steken, mozaïek, intarsia breien (ook in het rond) en Fair Isle. Natuurlijk staan er projecten in het boek, zo kun je de technieken en theorie goed oefenen.

   

per pagina

Artikelen 21 tot 30 van 40 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4