0725894642
Boven € 70 = geen verzendkosten
0 producten - € 0,00


Openingstijden

woe t/m zaterdag
12.00-17.00 uur


 

 

 

ChiaoGoo SPIN verwisselbare Bamboo naaldpunten 3.0 MM-10 cm small KORT!
€ 12,30

De Chiaogoo collectie  bestaat uit losse naldpunen en een kabel. 
Er zijn Bamboo naaldpunten deze heten Spin en Stalen naaldpunten en deze heten TWIST.  Hiernaast zijn er 2 verschillende kabels. De SPIN KABELS  zijn mooie dunne transparante kabels met het swivel systeem. (de kabel draait tov de naald)  De TWIST KABEL is een sterke maar flexibele draad met rood nylon gecoat. waardoor de steken er makkelijk overheen glijden. en wat kronkelen of knikken voorkomt.   Alle TWIST & SPIN punten, kabels en accessoires zijn uitwisselbaar!


De TWIST- en SPIN-producten hebben dezelfde schroefdraadmaten, waardoor ze onderling zijn te combineren. De schroefdraadmaat is duidelijk zichtbaar in de breinnaaldpunten en kabels gelaserd:  • M = MINI voor naalddikte 1.50-2.50mm (8cm, 10cm en 13cm lang)

  • S = Small voor naalddikte 2.75-5.00mm (10cm en 13cm lang)

  • L = Large voor naalddikte 5.50-10.00mm (10cm en 13cm lang


MINI is niet compatibel met schroefdraadmaat S en L en daarom hebben alle MINI-naaldpunten een MINI-kabel nodig. Houd er rekening mee dat de MINI-naaldpunten van 10cm en 13cm te lang zijn voor gebruik met de MINI-kabels van 13cm of 15cm. Deze kunnen eenvoudig worden aangesloten door middel van een MINI-kabelconnector om de kabellengte dienovereenkomstig te verlengen. ChiaoGoo biedt ook adapters waarmee de producten met de schroefmaten MINI, S en L verbonden kunnen worden.


De ChiaoGoo TWIST RED kabels zijn te combineren met alle ChiaoGoo verwisselbare breinaaldpunten en tunische haaknaaldpunten. Voor een langere kabel worden twee kabels eenvoudig gekoppeld met behulp van een ChiaoGoo kabelverbinding. De kabels zijn aan de uiteinden voorzien van een gaatje waarin het kabelsleuteltje past, waarmee de naaldpunt aan de kabel wordt bevestigd. De gaatjes zijn ook handig voor het aanbrengen van een hulpdraad (of lifeline) in het breiwerk om het werk veilig uit te halen of om gevallen steken op te halen. Deze ChiaoGoo TWIST kabels zijn 125cm lang en verkrijgbaar met schroefdraadmaat small en large.


Let op: ChiaoGoo Shorties MINI (naalddikte 2.75-3.25mm) vormt een uitzondering. Deze is alleen te combineren met onderdelen met een overeenkomstige MINI-schroefdraadmaat.