0725894642
Boven € 70 = geen verzendkosten
0 producten - € 0,00


Openingstijden

woe t/m zaterdag
12.00-17.00 uur

ivm Beurs gesloten:
Zaterdag 1 April

 

 

 

 

Christel Sehfarth

Christel Seyfarth christel seyfarth finlandia import

Ze staat bekend om haar prachtige ontwerpen voor  fair isle omslagdoek, trui, jas  en mutsen. En uiteraart kun je deze Christel Seyfarth breipakketten vinden in onze winkel.

Maar het allerleukste van deze pakketten is dat jij je eigen originele omslagdoek maakt. Er is geen enkele sjaal of trui hetzelfde. Alle items zijn uniek! En dat maakt een Christel Seyfarth nog bijzonderder. 


Wat kun je verwachten wanneer je een christel Seyfarth breipakket aanschaft? 
In elk pakket zit genoeg wol om de jas, omslagdoek of trui of vest  te kunnen maken.  Soms is er zelfs meer wol aanwezig zodat er iets makkelijker met kleuren gewerkt kan worden.  

Komen de kleurwisselingen vanzelf? 
Nee, deze zul je zelf moeten wisselen.  Christel beschrijft adviseert om toverbollen te maken.  Wij adviseren juist om dit niet te doen,  het zelf kiezen wanneer je aan een nieuwe kleur begint levert uiteindelijk een mooier resultaat.  

Kan ik een kleur vervangen uit een Christel Seyfarth pakket?
Een kleur vervangen uit een pakket is niet mogelijk, wel is het mogelijk om het pakket aan te vullen met Finlandia Shetland Hierdoor kun je jouw omslagdoek nóg unieker maken en nog meer bij jouw kleuren blijven.  Op deze manier is het ook mogelijk om de omslagdoek nog een keer te maken. En dan in je eigen kleuren. 

christel seyfarth finalndia import bergen
Wij helpen je daar natuurlijk graag bij.
  

Heb je hulp nodig, kom dan naar onze winkel in Bergen (NH). Zie hier ons Adres en openingstijden