0725894642
Boven € 70 = geen verzendkosten
0 producten - € 0,00

Openingstijden 

woensdag t/m zaterdag 

12.00-17.00 uur 

 

 

 

Hiya Hiya Bamboo interchangeable Set 4inch turqoise

Normale prijs: € 107,95

Special Price € 89,99


HiyaHiya Bamboo Premium verwisselbare rondbreinaalden set met 8 paar naaldpunten (inclusief de 3 mm!) en 4 kabels in verschillende, veelgebruikte lengtes. Om eindeloos mee te combineren. De naaldpunten zijn van hoogwaardig bamboe, met een zeer gladde overgang naar de flexibele kabel. Een fantastische set voor als je veel op dunnere naalden breit. Met standaard naaldpunten (4inch/12,5 cm).Brei je veel op dunnere naalden? Dan is deze zeer uitgebreide set HiyaHiya Bamboo Premium verwisselbare rondbreinaalden set een musthave! In deze Bamboo Premium set Small zitten 8 paar naaldpunten (4 inch/12.5 cm) en 4 kabels in verschillende, veelgebruikte lengtes. Hiermee kun je heel veel combinaties rondbreinaalden maken. De Premium Bamboo set onderscheidt zich van de standaard set doordat de 3 mm naaldpunten zijn toegevoegd.


Bamboe rondbreinaalden

De overgangen van naald naar kabel zijn erg glad en daardoor merk je amper dat het verwisselbare naalden zijn. De naaldpunten worden met schroefdraad op de kabels gedraaid. Om ze extra stevig aan te draaien, kun je de bijgeleverde rubberen ‘needle grips’ gebruiken. De naalden zijn gemaakt van bamboe dat geïnjecteerd is met hars; hierdoor wordt voorkomen dat ze gaan splijten of kromtrekken. Zodoende liggen ze licht in de hand en zijn toch zeer sterk. Bamboe heeft bovendien de fijne eigenschap dat het nooit te koud of te warm aanvoelt; het past zich aan aan je lichaamstemperatuur.


De kunststof kabels zijn voorzien van het uniek ‘swivel’ mechanisme: de kabel draait ten opzichte van de naald waardoor hij niet vervelend gaat krullen.


De maat van de naald is door middel van lasergravering op de naaldpunt gezet en zal dus zelfs bij intensief gebruik niet zomaar weg slijten.


In deze Bamboo Premium set zitten 8 paar naaldpunten en 4 kabels


Small Naaldpunten (4 inch/10 cm)


 • 2.75 mm

 • 3.0 mm

 • 3.25 mm

 • 3.5 mm

 • 3.75 mm

 • 4.0 mm

 • 4.5 mm

 • 5.0 mm


Small Kabels


 • 60 cm (24 inch),  2 stuks

 • 80 cm (32 inch)

 • 100 cm (40 inch)


De naalden en kabels worden geleverd in een mooi hoesje van Chinees brokaat. N.B. Kleur: wordt geleverd als afbeelding.


Je kunt de set uitbreiden met de losse naaldpunten en losse kabels van HiyaHiya. Let op: de Small naaldpunten (t/m 5,0 mm) passen alleen op Small kabels. Dikkere naaldpunten kun je alleen combineren met dunnere kabels met behulp van Tip Adapters (niet inbegrepen in de set; los verkrijgbaar).


Gebruik

Schroef de naaldpunt aan de kabel. Om extra stevig aan te draaien, gebruik je de bijgeleverde rubber naaldgrips. N.B. zet de rubber grip nooit rechtstreeks om de bamboe punt zelf, anders loop je risico dat de naaldpunten breken of losraken van het stalen connectie-gedeelte.


N.B. Elk merk heeft een eigen, uniek schroefdraadsysteem. HiyaHiya naaldpunten en kabels passen dus ook niet op kabels of punten van andere merken.


HiyaHiya is een familiebedrijf dat sinds 2004 het ultieme handwerkgereedschap produceert, in Shanghai (China). In de Verenigde Staten al jaren een zeer gewild merk en nu ook in Europa steeds bekender en inmiddels zeer geliefd.


 


Naalddikte

2,75 mm, 3 mm, 3,25 mm, 3,50 mm, 3,75 mm, 4 mm, 4,50 mm, 5 mm


Lengte

100 cm, 60 cm, 80 cm


Lengte naaldpunten

4


Hiya Hiya