0725894642
Boven € 50 = geen verzendkosten
0 producten - € 0,00

Winkelopeningstijden:
woensdag t/m zaterdag
van 12.00 tm 17.00H 

Webwinkel elke dag open!

 

March land jacket Christel Seyfarth
€ 139,00

Ontwerp: Christel Seyfarth


Een mooi jasje geinspireerd op het moerassige land van Fano. (marsh land is moeras) . Het jasje heeft een ruime pasvorm.


Compleet pakket, garen, patroon en brei-instructie. 
Gemaakt van 100% Shetlandwol.
Het jasje is in het rond gebreid en daarna opengeknipt. Er wordt slechts met 2 kleuren tegelijk gebreid.  Voor mensen met ervaring met de fair-isle en jacquard techniek.


inhoud van het pakket:  • Het patroon voor de maten M/L xl/xxl  En het garen, genoeg om de grootste maat te kunnen maken.

  • maten: m/l: breedte-lengte 126 cm/58 cm
                xl/xxl breedte-lengte 146 cm/68 cm

  • Naalden maat 3,5mm.


  Christel Seyfarth: Alle modellen van Christel Seyfarth worden op een rondbreinaald rond gebreid, daarna geknipt en biezen of randen aangebreid. Na elk patroon is er een duidelijke beschrijving van hoe het model wordt geknipt, genaaid en afgewerkt. Wanneer u breit met 2 kleuren, "weeft" u de kleur die u niet gebruikt bij elke 2, 3 of 4e steek om elkaar. Op deze manier worden lange draden aan de achterkant van het model voorkomen. Deze techniek wordt Fair Isle genoemd. De sjaal is gebreid in lamswol op maat 3,5 rondbreinld in 40 cm, 60 cm, 80 cm en 120 cm. De langste rondbreinaald is vooral goed als je het brede stuk breit plus de twee diagonale randen die allemaal in én en in de rond gebreid zijn. De naalden zijn verkrijgbaar in de webshop.