0725894642
Boven € 70 = geen verzendkosten
0 producten - € 0,00


Openingstijden

woe t/m zaterdag
12.00-17.00 uur


 

 

 

pakket Get Connected kussen- Martin Up North - Scheepjes MAL
€ 24,50

Deze bijzondere tijd, waarin velen te maken hebben met een lockdown, doet ons beseffen hoe waardevol onze verbinding met anderen is. We koesteren het contact met familie en vrienden en juist ook met de communities waarin wij onze passies delen, nieuwe vaardigheden leren en inspiratie opdoen. Moderne technologie stelt ons in staat om met één druk op de knop in verbinding te komen met medecrafters uit alle hoeken van de wereld, met eindeloze creatieve mogelijkheden als prachtig gevolg! De Get Connected MAL is een ode aan de sociale verbindingen van mensen.


Onderwerp van deze Make-ALong is het Connected Cushion ontworpen door Scheepjes Blogger Martin Up North. De slimme manier waarop mozaïekhaaksteken elkaar overlappen en zo prachtig verweven motieven creëren, staan symbool voor de sociale connecties die jou als mens laten groeien. Het kussen wordt gehaakt met Scheepjes Stone Washed en River Washed garens. Speciaal voor de MAL lanceert Martin op de 1e dag van de MAL een bonuspatroon, de Connected Mega Wrap. Deze driehoekige omslagdoek heeft hetzelfde, fascinerende mozaïekgehaakte patroon. 


De Get Connected MAL wordt gehouden van 6 t/m 26 mei  2021 in de Officiële Scheepjes Facebookgroepen. Het haakpatroon is geschikt voor hakers met een gemiddeld haakniveau en is de uitgelezen kans om de mozaïek haaktechniek te leren. Alle ingrediënten zijn aanwezig om dit leuke project tot een succesvol einde te brengen. Er zijn uitgebreid beschreven patronen en Engelstalige blogposts van ontwerper Martin beschikbaar. Daarnaast biedt hij deelnemers extra ondersteuning door samen met de zeer bekwame Facebook moderators en admin en de wereldwijde Scheepjes community aanwezig te zijn in de Internationale en Nederlandse Facebookgroepen (in totaal bijna 110.000 leden!). Verdere informatie en ondersteuning vind je in Martins wekelijkse (Engelstalige) blog posts en door middel van de video's van Esther van All in a Nutshell blog.


Verkrijgbaarheid Patroon
Het haakpatroon voor de Connected Cushion is nu GRATIS verkrijgbaar via Martin’s blog (in het Nederlands, Engels (UK en US) en Duits) en via Ravelry voor ± €2,66 (in de eerder genoemde talen voor wie die de ontwerper financieel wil ondersteunen). Het haakpatroon voor de Connected Mega Wrap verschijnt op 6 mei onder dezelfde voorwaarden.
Benodigdheden


Connected Cushion  • Scheepjes River Washed (78% Katoen, 22% Acryl; 50 gr/130 m)
    Kleur A: 942 Steenbras x 3 bollen
    Kleur B: 962 Narmada x 3 bollen

  • Scheepjes Stone Washed (78% Katoen, 22% Acryl; 50 gr/130 m)
    Kleur C: 812 Lemon Quartz x 1 bol (voor rand)

  • 4 mm en 4,5 mm haaknaalden

  • 45 x 45 cm binnenkussen


Afmeting: 50 x 50 cm incl. rand


compleet pakket garen met patroon op internet