0725894642
Boven € 70 = geen verzendkosten
0 producten - € 0,00

Openingstijden 

woensdag t/m zaterdag 

12.00-17.00 uur 

 

 

 

Folklore jacket Blue Christel Seyfarth
€ 129,00

Ontwerp: Christel Seyfarth
Een vest met kleuren die geinspireerd zijn door de zee. Er leuk de ruitjes op het lijfje en dan de bloemen op de mouwen. Ze geven het vestje een elegante look.


Compleet pakket, garen, patroon en brei-instructie. 
Gemaakt van 100% Shetlandwol.
Het jasje is in het rond gebreid en daarna opengeknipt. Er wordt slechts met 2 kleuren tegelijk gebreid.  Voor mensen met ervaring met de fair-isle en jacquard techniek.


inhoud van het pakket:  • Het patroon voor de maten S/M/L/xl  En het garen, genoeg om de grootste maat te kunnen maken.

  • Naalden maat 3,5mm.


  Christel Seyfarth: Over jassen en jassen Alle jassen van Christel Sehfarth worden op een rondbreinaald gebreid, vervolgens doorgeknipt en biezen aangebreid. Na elk patroon is er een duidelijke beschrijving van hoe het model wordt geknipt, genaaid en afgewerkt. Wanneer u breit met 2 kleuren, "weeft" u de kleur die u niet gebruikt bij elke 2, 3 of 4e steek om elkaar op deze manier worden lange draden aan de achterkant voorkomen. Deze techniek wordt Fair Isle genoemd en wordt gebruikt bij het werken in het rond. De jas is gebreid in lamswol op maat 3,5 rondbreinld in 40 cm, 60 cm, 80 cm en 120 cm Er is genoeg garen in breipakketten voor de grootste maat. De naalden zijn verkrijgbaar in de webshop.