0725894642
Boven € 70 = geen verzendkosten
0 producten - € 0,00

 Geopend

woe t/m zat 12.00-17.00 uur 

In July en Augustus

alleen vrijdag en zaterdag 12-17 uur

 

 

 

Hiya-Hiya Steel premium interchangeable Set Small 4inch rood

Normale prijs: € 107,95

Special Price € 80,00

Brei je veel op dunne naalden? Dan is deze zeer uitgebreide set HiyaHiya Steel Premium een musthave! In deze Steel Premium set Small zitten 8 paar naaldpunten (4 inch/ cm( en 4 kabels. Hiermee kun je heel veel combinaties maken. De hiya Hiya Steel premium set onderscheidt zich van de standaard set doordat de 3 mm naaldpunten zijn toegevoegd. De overgangen van naald naar kabel zijn erg glad en daardoor merk je amper dat het verwisselbare naalden zijn De naaldpunten worden met schroefdraad op de kabels gedraaid. Om ze extra stevig aan ter draaien, kun je de bijgeleverde rubberen 'neelde grips'gebruiken. De naalden zijn gemaakt van roestvrijstaaat en hebben eeen holle constructie. Ze liggen zodoende licht in de hand en zijn tegelijk toch sterk.

Brei je veel op dunnere naalden? Dan is deze zeer uitgebreide set HiyaHiya Steel Premium verwisselbare rondbreinaalden set een musthave! In deze Steel Premium set Small zitten 8 paar naaldpunten (4 inch/10 cm) en 4 kabels in verschillende, veelgebruikte lengtes. Hiermee kun je heel veel combinaties rondbreinaalden maken. De HiyaHiya Steel Premium set onderscheidt zich van de standaard set doordat de 3 mm naaldpunten zijn toegevoegd.

Roestvrijstaal

De overgangen van naald naar kabel zijn erg glad en daardoor merk je amper dat het verwisselbare naalden zijn. De naaldpunten worden met schroefdraad op de kabels gedraaid. Om ze extra stevig aan te draaien, kun je de bijgeleverde rubberen ‘needle grips’ gebruiken. De naalden zijn gemaakt van roestvrijstaal en hebben een holle constructie. Ze liggen zodoende licht in de hand en zijn tegelijk toch sterk. Het roestvrijstalen oppervlak van de naalden is licht geborsteld: glad zonder glibberig te worden.

De kunststof kabels zijn voorzien van het uniek ‘swivel’ mechanisme: de kabel draait ten opzichte van de naald waardoor hij niet vervelend gaat krullen.

De maat van de naald is door middel van lasergravering op de naaldpunt gezet en zal dus zelfs bij intensief gebruik niet zomaar weg slijten.

In deze Steel Premium set zitten 8 paar naaldpunten en 4 kabels HiyaHiya 4 inch verwisselbare tips bestaan uit een 3,25 inch tip en een .75 inch metalen connector voor een gecombineerde lengte van 4 inch.

Small Naaldpunten (4 inch/10 cm lengte)
 • 2.75 mm
 • 3.0 mm
 • 3.25 mm
 • 3.5 mm
 • 3.75 mm
 • 4.0 mm
 • 4.5 mm
 • 5.0 mm
Small Kabels
 • 40 cm (16 inch)
 • 60 cm (24 inch)
 • 80 cm (32 inch)
 • 100 cm (40 inch)
 

De naalden en kabels worden geleverd in een mooi hoesje van Chinees brokaat. 

Je kunt de set uitbreiden met de losse naaldpunten en losse kabels van HiyaHiya. Let op: de Small naaldpunten (t/m 5,0 mm) passen alleen op Small kabels. Dikkere naaldpunten kun je alleen combineren met dunnere kabels met behulp van Tip Adapters (niet inbegrepen in de set; los verkrijgbaar).

N.B. Elk merk heeft een eigen, uniek schroefdraadsysteem. HiyaHiya naaldpunten en kabels passen dus ook niet op kabels of punten van andere merken.

HiyaHiya is een familiebedrijf dat sinds 2004 het ultieme handwerkgereedschap produceert, in Shanghai (China). In de Verenigde Staten al jaren een zeer gewild merk en nu ook in Europa steeds bekender en inmiddels zeer geliefd.

Naalddikte

2,75 mm, 3 mm, 3,25 mm, 3,50 mm, 3,75 mm, 4 mm, 4,50 mm, 5 mm

Lengte

 40 cm , 60 cm, 80 cm 100cm 

Lengte naaldpunten

4 inch