0725894642
Boven € 70 = geen verzendkosten
0 producten - € 0,00


Openingstijden

woe t/m zaterdag
12.00-17.00 uur


 

 

 

Scheepjes Legacy no:8
€ 3,95

Maak kennis met het nostalgische haakkatoen van de toekomst! Scheepjes Legacy ademt de historie van het zelf maken en doet ons denken aan vervlogen tijden. De tijd waarin onze (over)grootmoeders onderleggers, tafellopers en zelfs doopjurken vervaardigden in neutrale tinten wit en ecru. Stuk voor stuk projecten die met liefde zijn gemaakt en generatie op generatie worden doorgegeven binnen een familie.


Scheepjes Legacy is een zacht, ademend garen dat door haar twijning en grotere dichtheid geknipt is om de tand des tijds te doorstaan. Scheepjes Legacy is ongeverfd en verkrijgbaar in twee varianten: een premium blend 100% katoenen reeks, bestaande uit garens met een natuurlijke matte uitstraling.
 Beschikbaar in de klassieke tinten wit en ongeverfd ecru

* Verplichte velden

€ 3,95
Steeds vaker wordt bij de productie van Scheepjes garens gebruikgemaakt van een volledig biologische afvalwaterzuivering, waardoor het gebruikte water op een veilige manier wordt gerecycled en hergebruikt. Dat geldt ook voor Scheepjes Legacy. Dat maakt Legacy tot de perfecte keus voor milieubewuste creatievelingen, zeker omdat het garen ook vegan-friendly is! Scheepjes Legacy voldoet aan de normen EN71-3, zodat het veilig is voor gebruik in baby- en peuterartikelen, zoals kleding en speelgoed.
puur N/B
Label wassen 1
Normaal programma. (Max 40 C)
Label wassen 2
Niet wringen
Label Chemisch reinigen
Normaal reinigen
Label bleken
Niet bleken
Label drogen
Niet drogen in droogtrommel
Label hoe drogen
Liggend drogen
Label strijken
Lauw strijken