0725894642
Boven € 70 = geen verzendkosten
0 producten - € 0,00


Openingstijden

woe t/m zaterdag
12.00-17.00 uur


 

 

 

Turkse jas green - Christel Seyfarth
€ 210,00

Ontwerp: Christel Seyfarth Compleet pakket, garen, patroon en brei-instructie.
100% Shetlandwol gebreid op rondbreinaalden. De jas is in het rond gebreid en daarna opengeknipt.
Een maat.


Er wordt slechts met 2 kleuren tegelijk gebreid. Benodigdheden: rondbreinaalden: 3½ mm, in de lengte 40, 80 cm. Steekverhouding: 27st x 27 rijen = 10 x 10cm Voor mensen met ervaring met de fair-isle en/of jacquard techniek.  


maten Borst\; 110-120 cm lengte is 90 cm 


TURKSE LAAG | green
Hou je van een knitwear met uitdagingen? Dus deze geweldige jas is misschien iets voor jou. De Turkse jas is hier een echte kopie van een originele Turkse jas, oorspronkelijk in stof genaaid en natuurlijk niet gebreid. Het is gebreid op een rondbreinaald en geknipt en bestaat uit verschillende panelen met verschillende patronen. Het turquoise groen vormt een mooi contrast met al het groen en zwart. Een echt kunstwerk.


   • Eén maat (maat 38 - 42).

  • Fantastische mooie jas, gebreid in 11 panelen - op de rondbreinaald.


 

 
Christel Seyfarth: Over jassen en jassen Alle jassen van Christel Sehfarth worden op een rondbreinaald gebreid, vervolgens doorgeknipt en biezen aangebreid. Na elk patroon is er een duidelijke beschrijving van hoe het model wordt geknipt, genaaid en afgewerkt. Wanneer u breit met 2 kleuren, "weeft" u de kleur die u niet gebruikt bij elke 2, 3 of 4e steek om elkaar op deze manier worden lange draden aan de achterkant voorkomen. Deze techniek wordt Fair Isle genoemd en wordt gebruikt bij het werken in het rond. De jas is gebreid in lamswol op maat 3,5 rondbreinld in 40 cm, 60 cm, 80 cm en 120 cm Er is genoeg garen in breipakketten voor de grootste maat. De naalden zijn verkrijgbaar in de webshop.