Addi is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige breinaalden en haaknaalden. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in Duitsland en is al sinds 1829 actief in de industrie, en het blijft een familiebedrijf, gerund door de zesde generatie van de Selter-familie.

Addi is gevestigd in Altena, Duitsland, en heeft een rijke geschiedenis in het produceren van naalden. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en precisie en heeft een sterke reputatie opgebouwd door consistent producten van hoge kwaliteit te leveren. Met bijna twee eeuwen ervaring in de naaldindustrie heeft Addi een diep inzicht in de behoeften van breiers en hakers en blijft het innovatieve producten ontwikkelen.

Addi staat voor kwaliteit en innovatie. Het bedrijf is toegewijd aan het produceren van naalden en accessoires die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle producten van Addi worden in Duitsland geproduceerd, en het merk is trots op zijn lokale productie en het behoud van traditionele ambachtelijke vaardigheden.

Het merk is ook toegewijd aan duurzaamheid en milieubescherming en streeft ernaar om ecologisch verantwoorde producten te produceren met minimale impact op het milieu.

 

Maar wij verkopen veel meer merken uit verschillende  landen over de hele wereld. Onze merken dragen op een positieve manier bij aan de wereld en gezamenlijk dragen zij bij aan ons doel: duurzaam leven tot gemeengoed maken. Bekijk onze merken. Bekijk ook onze andere merken:

Finlandia Import 

Shetland wol

Scheepjes

Inspiration in every ball of yarn

Addi

Luxus Für die Hände.

Knitpro

For those who love to knit

Garnstudio 

garens, naalden
gratis patronen

Muud

Functioneel Deens design leren Muud brei- en haaktassen

Rowan

Natural fibers & Inspiring Design 
born in the hills of Yorkshire 

Chiaogoo

premium knitting 
Swivel 

Zoek een merk

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

X,Y

Z