Verzenden/verzendkosten

Verzendkosten

Nederland
Bestelling Details Kosten
Bestellingen vanaf € 70,-
Levering door DHL
 Gratis 
Bestellingen onder € 70,-
Levering door DHL € 5,95
AFHALEN in Bergen NH)  GRATIS  
Kleine Dorpsstraat 26  
 
Belgie Duitsland
België altijd  Levering door DHL € 9,50
Duitsland altijd  Levering door DHL
€ 9,50

DHL?

Wij verzenden met DHL, in de email die u van DHL ontvangt kunt u aangeven of u het pakje op een ander tijdstip, of evt op een andere plek/bij de buren bezorgd wilt krijgen. 

Hoe worden de verzendkosten berekend?

Verzendkosten bij Finlandia Import:

  1. Berekening: De totale kosten van uw bestelling worden berekend door de prijzen van alle artikelen bij elkaar op te tellen.
  2. Porto Vrij Verzenden: Wanneer het totale bedrag van uw bestelling boven de €70,- komt (exclusief sale artikelen, actie artikelen en cadeaubonnen), betaalt u geen verzendkosten.
  3. Standaard Verzendkosten: Voor bestellingen onder de €70,- wordt een standaard verzendtarief van €5,95 in rekening gebracht.
  4. Uitzonderingen: Let op: Sale artikelen, actie artikelen en cadeaubonnen tellen niet mee voor porto vrij verzenden.

Wanneer komt mijn bestelling aan?

Wat vandaag wordt besteld (en betaald) wordt meestal ook vandaag verzonden.  Houdt voor de zekerheid 1 extra dag aan, dit omdat de verzending bij de post soms vertraagd.  Ook is het goed om in acht te nemen dat pakjes alleen bezorgd worden van di t/m zaterdag. Dus op zondag besteld, komt dinsdag pas aan.  (niet door ons, wel door de post)

Wat gebeurd er als ik niet thuis ben?

Door zoek geraakte pakje in het verleden verzenden wij nu enkel en alleen met post nl en vragen wij bij ontvangst een handtekening.  Deze manier van verzenden heeft het “zoekraken” gereduceerd naar zo goed als nihil.

Adresgegevens dienen juist ingevuld te worden in verband met het verzenden van een pakket. U ontvangt na het plaatsen van de bestelling gelijk een email waarin u uw gegevens kunt controleren en aanpassen. Deze adresgegevens worden door ons automatisch verwerkt. Zodra u bericht heeft ontvangen dat de bestelling is verstuurd kunnen we deze gegevens niet meer wijzigen. Pakketten met een onjuist adres ontvangen we binnen een aantal dagen retour van DHL, samen met een rekening van het retour zenden. De kosten om het pakket nogmaals te versturen naar het juiste adres bedragen €7,95 voor een pakket. Wilt u het bedrag van de bestelling retour ontvangen dan wordt er €7,95 in rekening gebracht (kosten retouren DHL).

Controleer dus altijd goed uw gegevens!

 

Contact winkel nu