Garnstudio is het bedrijf wat garens en Naalden levert onder de naam Drops 


DROPS Design komt
dus uit Noorwegen, een land dat bekend staat om zijn rijke traditie in breien en textielkunst. Het klimaat in dit deel van de wereld heeft geleid tot een cultuur waar warme, duurzame kleding essentieel is, en dat is te zien in de kwaliteit en variëteit van de DROPS-producten.

DROPS Design gelooft in het toegankelijk maken van breien en haken voor iedereen. Daarom bieden ze een uitgebreide collectie van gratis patronen aan op hun website, www.garnstudio.com, die beschikbaar zijn in meerdere talen. Deze patronen zijn geschikt voor verschillende vaardigheidsniveaus, van beginners tot gevorderden, en bevatten duidelijke instructies en afbeeldingen om gebruikers te helpen bij het creëren van hun projecten.

Duurzaamheid is een sleutelwaarde voor DROPS Design. Ze streven ernaar om ecologisch verantwoorde producten te leveren, met een focus op natuurlijke vezels en milieuvriendelijke productieprocessen. Door de consument duurzame en hoogwaardige garens en accessoires te bieden, helpt DROPS Design mee aan het bevorderen van bewuste consumptie en het verminderen van de impact op de planeet

Maar wij verkopen veel meer merken uit verschillende  landen over de hele wereld. Onze merken dragen op een positieve manier bij aan de wereld en gezamenlijk dragen zij bij aan ons doel: duurzaam leven tot gemeengoed maken. Bekijk onze merken. Bekijk ook onze andere merken:

Finlandia Import 

Shetland wol

Scheepjes

Inspiration in every ball of yarn

Addi

Luxus Für die Hände.

Knitpro

For those who love to knit

Garnstudio 

garens, naalden
gratis patronen

Muud

Functioneel Deens design leren Muud brei- en haaktassen

Rowan

Natural fibers & Inspiring Design 
born in the hills of Yorkshire 

Chiaogoo

premium knitting 
Swivel 

Zoek een merk

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

X,Y

Z