KnitPro is een internationaal bekend merk dat bekend staat om zijn brei- en haakgereedschap. Het merk heeft een diverse reeks producten, waaronder breinaalden, haaknaalden, en accessoires. Het bedrijf heeft zijn wortels in India en heeft een toewijding aan het leveren van kwaliteitsproducten voor handwerkliefhebbers over de hele wereld.

KnitPro staat voor kwaliteit, innovatie, en duurzaamheid. Het bedrijf zet zich in om producten te maken die niet alleen functioneel en betrouwbaar zijn, maar ook ergonomisch en esthetisch aangenaam. Ze streven ernaar om het handwerk gemakkelijker en plezieriger te maken voor hobbyisten van alle niveaus, van beginners tot ervaren ambachtslieden.

KnitPro is ook toegewijd aan ethische en duurzame bedrijfspraktijken. Het bedrijf streeft ernaar om milieuvriendelijke producten te produceren en is betrokken bij sociale verantwoordelijkheidsinitiatieven, zoals het ondersteunen van hun lokale gemeenschappen en het bevorderen van eerlijke arbeidspraktijken.

KnitPro biedt een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder verschillende soorten brei- en haaknaalden, zoals rechte naalden, rondbreinaalden, en verwisselbare naalden, evenals accessoires zoals steekmarkeerders en toerentellers.. Het bedrijf is voortdurend bezig met onderzoek en ontwikkeling om nieuwe, innovatieve oplossingen te creëren die voldoen aan de behoeften van de moderne handwerker.

Maar wij verkopen veel meer merken uit verschillende  landen over de hele wereld. Onze merken dragen op een positieve manier bij aan de wereld en gezamenlijk dragen zij bij aan ons doel: duurzaam leven tot gemeengoed maken. Bekijk onze merken. Bekijk ook onze andere merken:

Finlandia Import 

Shetland wol

Scheepjes

Inspiration in every ball of yarn

Addi

Luxus Für die Hände.

Knitpro

For those who love to knit

Garnstudio 

garens, naalden
gratis patronen

Muud

Functioneel Deens design leren Muud brei- en haaktassen

Rowan

Natural fibers & Inspiring Design 
born in the hills of Yorkshire 

Chiaogoo

premium knitting 
Swivel 

Zoek een merk

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

X,Y

Z