0725894642
Boven € 70 = geen verzendkosten
0 producten - € 0,00


Openingstijden

woe t/m zaterdag
12.00-17.00 uur

ivm Beurs gesloten:
Zaterdag 1 April

 

 

 

 

Muud Brei tassen en haak etui's

Wilt u Muud kopen?Muud bij Finlandia

Een collectie prachtige tassen en etuis voor breien, haken, borduren en naaien.

 muud bij finlandia

De Muud collectie bestaat uit prachtige handgemaakte leren tassen en etuis voor het breien, haken borduren en naaien. Iedere tas of etui is verkrijgbaar in twee kleuren, de whisky kleur en zwart. Natuurlijk kun je deze twee kleuren mooi met elkaar combineren óf juist een mooie set in 1 kleurlijn kopen.
De Muud collectie voor handwerken kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Oorspronkelijk is de gehele lijn ontworpen voor breien en haken. Maar natuurlijk zijn er verschillende andere mogelijkheden om een Muud tas, Muud koker of Muud etui te gebruiken.


Meer over het merk Muud


Het Deense merk Muud ontwerpt tijdloze producten met Scandinavische invloeden. Zij onderscheiden zich met een passie voor de ambachtelijke verwerking van leer. Het leer wordt duurzaam geproduceerd, milieubewust en met aandacht voor het dierenwelzijn.
Het leer is afkomstig van melkkoeien uit India. De kwaliteit van het leer is erg hoog en de koeien in India hebben een goed leven omdat zij als heilige dieren worden gezien. De koeien lopen in India vrij rond. Daarnaast spelen koeien een belangrijke rol in het onderhoud en het overleven in een agrarische samenleving.
In India wordt net zoals hier de melk van een koe gedronken en wordt er boter en yoghurt van de melk gemaakt. De boeren hebben de koeien ook nodig voor de bemesting van hun land.Muud bij Finlandia


Muud een echt FairMade merk

                 Muud bij Finlandia

De tassen en etuis van Muud worden in hun eigen fabriek in India gemaakt. Muud kan zo garanderen dat de werknemers een eerlijk loon krijgen en onder goede omstandigheden werken.
Verder wordt er met de verwerking van het leer milieubewust gehandeld. Om deze reden worden de Muud producten gezien als echte FairMade producten. Wil je meer weten over het merk Muud of ben je nieuwsgierig welke andere merken onder het FairMade label vallen bekijk dan de pagina ‘FairMade merken’.